Ny utställare för belysning

ARBETSBELYSNING LED

Idag valde det svenska belysningsföretaget Ljusgiganten att deltaga på årets wtc15s mässa och väljer att ställa ut sin led arbetsbelysning för traktorer och entreprenadsmaskiner. Detta är mycket positiva nyheter för oss som jobbat hårt med att få in fler återförsäljare och distributörer i vårt nät.

Det är framförallt deras egna märken som företaget kommer att satsa på som dessutom är betydligt mer prispressade än de exklusiva märken de också säljer i sin butik. En kraftfull lampa som går under namnet Thorul kommer med hög sannolikhet att lanseras lagom till november. Företaget har stora ambitioner att etablera sig som det ledande företaget på marknaden med Thorul lampan. Ännu finns det inga specifikationer kring lumen eller kapslingsklassning tillgängliga, men vi vet att lampan utrustas med senaste Cree dioder och förträfflig optisk renhet vilket ska kunna matcha premium lampor i högre prisklasser.

Det blir även fokus på montering och fästen då företaget erbjuder upp till 4 unika fästen för varje modell. Fästen som inte passar på maskiner är ett vanligt förekommande problem för många entreprenadsföretag och det blir därför spännande att se vad LG har att erbjuda på denna front. Vi får troligtvis även se en och annan led ramp i mellanklassen.

Trots att vi riktar oss mot maskin och entreprenad så är utställarna alltid välkomna att ta med produkter som ändå kan tänkas vara relevanta för mässans besökare. Vi får därför också ta del av extraljus modeller vilket säkerligen kommer att uppskattas för den som ändå tänkt byta belysning på sin bil eller ATV.

Vi välkomnar även fler företag inom samma område att ställa ut sina produkter hos oss i november. Kontakta oss för mer information kring detaljer om hur man går tillväga.