Snart dags att åka till Chamonix

Vi som arbetar på WTC15 har bestämt att vi tillsammans ska göra något riktigt kul tillsammans denna vinter. Många företag har ofta små enkla kick offs, eller annat, men vi har slagit på stort och bokat en resa till Chamonix, som ligger i de franska alperna. Vi har tänkt åka skidor, umgås och ha ett par riktigt trevliga dagar. Chamonix är en fantastisk skidort som är snösäker samt bjuder på en fenomenal skidåkning. Det finns även en mycket bra offpist här. Chamonix ligger vid foten av Mont Blanc och är ett paradis för skidåkare så vi ska nog trivas här! Hit kommer folk från hela världen och Chamonix bjuder på bra skidåkning, pudersnö, perfekta backar samt mycket trevlig after ski!

Åka skidor i Norge

Vi kikade även på andra skidorter innan vi bestämde oss för Chamonix. Bland annat Trysil, Norge. Dock var det fler medarbetare som röstade på franska alperna än som röstade på Trysil. Det kanske kan bli att vi åker till Trysil ett annat år, om det visar sig vara en bra idé med skidresa. Inför vår resa har vi kollat en del på Freeride.se. Här står det nämligen information om en mängd olika skidorter. Det är Sveriges största skidsajt och här finns även ett bra forum. Dessutom kan man kolla väder, snödjup och mycket mer via deras sida. Funderar även ni på att boka en skidresa med ert företag, så är det inte fel att besöka denna sida innan!