Lansera fordonsleksaker på mässan?

Är man uppvuxen i miljöer där bilar och tyngre fordon är en del av ens miljö så har man ett solitt intresse för dem på alla nivåer. Många barn älskar lastbilar och bilar av naturen, oavsett om de omges av sådana eller ej, det ser man inte minst i utbudet av leksaker som finns. Ett trevligt inslag på WTC15 vore att ha försäljning av fordonsleksaker för alla mindre besökare, eller stora besökare som vill ta med sig något skoj hem åt barnen som väntar där hemma.

Annars tycker jag att det är stor variation på både utbud och priser vad det gäller leksaker. När man ska handla födelsedagspresenter och liknande så tycker jag ibland att man hittar massor av billiga leksaker – rena fynd – och andra gånger får man betala en förmögenhet för minsta lilla pyttegrej. Jag har svårt att förstå mig på det där… Vad jag dock har förstått är att man ska köpa de leksaker som barnet i fråga har önskat sig och det får inte förekomma minsta skillnad. Det kan ju vara högst känsligt, det där.

Leksakerna var billigare förr

Själv hade jag – givetvis – en lastbil som favoritleksak när jag var liten. Den var gul och hade öppet flak där bak. Det är roligt att jag lyckats spara den, för den väcker avlägsna minnen till liv. Egentligen är det kanske ganska liten skillnad mellan de leksaker jag hade som liten och de ”leksaker” jag roar mig med nu för tiden – ja, förutom priserna då… De leksaker jag roar mig med idag är inte direkt ”billiga”, hur man än vrider och vänder på saken.